De keuze van mijn leven... Gemaakt.

Door Joostlek op woensdag 26 augustus 2015 12:01 - Reacties (18)
Categorie: -, Views: 6.043

Yo,

Pas was ik blijven zitten in 4Havo. Ik kreeg een keuze: 4Havo of MBO. Ik had me ingeschreven bij GameDevelopment/Apllicatie Ontwikkeling/Media Development. Ik kon geen keuze maken en had in de Tweakers Lounche een post gemaakt (http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1642075).

Het vervolg:

Vandaag ben ik met mijn ouders naar een intake gesprek geweest en kreeg te horen van zo'n man dat ik volgens hem er niet geschikt voor ben. (etc.). Dus dat wordt Havo 4 en in December inschrijven bij Grafisch Lyceum Utrecht dus als ik faal dan kan ik altijd nog naar MBO.

Bedankt voor alle tips/hulp etcetera <3<3<3


Nu over naar nog meer zinlose pointlessheid:

Ik mag weer naar school (damn wat was dat lang geleden)

Zouden ze in Alphen het liedje https://www.youtube.com/watch?v=3MLZMY6TrIU nog steeds zo leuk vinden, of zouden ze dat nog een brug te ver vinden?

Goedesmorgens

Door Joostlek op dinsdag 7 juli 2015 11:08 - Reacties (15)
Categorie: Algemeen, Views: 3.725

Yo,

Ik ben Joost, AKA Joostlek (ook gewoon echt, FB/Twitter/Steam/Hyves/YouTube, de site Joostlek.nl is overigens niet van mij #kutleven). Mijn naam komt van mijn achternaam (Joost Lekkerkerker). Nee. Ik ben dus niet lek, ik ben autist en ADHD'er maar ook niet joostelijk. Ik ben al vroeg in aanraking gekomen met de ICT. #liefde. Ik repareer regelmatig computers. Zo ben ik bij mijn huidige baan gekomen. Schoonmaker/keukenhulp en all-rounder bij een cafetaria (waar ik overigens zometeen heen moet). Horeca minimumloon 16 jarige = 3,13 (klinkt laag maar ik werk veel :D).

Ik heb prut hardware. Samsung Galaxy Gio (Ja dat ding wat ooit in een museum voorkomt, en hij werkt, (<3 Matz69's Roms)) en een Medion Akoya E7222, uit 2012 (om precies te zijn 21 Augustus 2012).

[Story Time!]
Ik met mijn oom om 9:00 bij de Aldi. Aldi gaat open, wij komen daar binnen, met een groep andere mensen die voor hardware gaan, staan wij bij de kassa: "Doe maar 2 laptops (een voor ouders). *ziet mensen in de rij verbaasd kijken*". Toen was een laptop voor 400 euro al genoeg. Nu niet want nu game ik. Ik speel 203 spellen op een Intel HD Graphics. Echt prut...
[/Story Time!]

Op die dag kocht ik ook Minecraft (<3).

Maar ik ga naar het MBO omdat ik voor de tweede keer ben blijven zitten. Misschien op het MBO Utrecht, ICT Academie alles. Ik neem dus een goede laptop (ik heb forum post om advies : School laptop).

Ik mag dus elke dag 37 Minuten naar school fietsen, yay!


Ik heb zelf een funky speaker set getweakt achtig voor 25 euro (maak er ooit wel een blog over). Ik heb ook nog een koelkast DS. Zo'n grijze. (HIJ WERKT NOG :D).

Ik vind Monstercat leuk. (muziek label).

Ik denk dat dat al veel zooi is.

Oh ja, ik ben blij dat ik eindelijk 5,000 Karma heb :D.

Joostlek